Otomatik Hijyenik Klozet Kapağınızı Nasıl Temizlersiniz?

Otomatik hijyenik klozet kapağını ve klozetinizi temizlemek, yapılması gereken ama pek sevimli olmayan bir iş olarak görülebilir. Tuvalet temizleme işi karmaşık değildir. Temizliği doğru ve planlı bir şekilde yaptığınızda oldukça kolay olduğunu göreceksiniz

Otomatik hijyenik klozet kapağını temizlemenin gerçekten doğru bir yöntemi var. Otomatik klozet  ve normal klozet ortamında  gelişen mikroskobik organizmaların ve enfeksiyonların yayılmasını önlemeniz mümkün. Uygun bir temizlik stratejisi sadece üstün sonuçlar vermekle kalmaz, aynı zamanda enerji ve zamandan tasarruf etmenizi de sağlar.

Doğru temizlik için otomatik klozet kapağının ve tuvaletin etrafındaki her şeyi çıkarın. Tuvaletin etrafındaki ve su depo kapağındaki her şeyi dışarı çıkarmanız işinizi kolaylaştıracaktır. Temizlik sırasında hazneye bir şeyler düşürmemek için haznenin üzerindeki şeyleri çıkarmayı unutmayın.

otomatik hijyenik klozet kapağı

Otomatik Klozeti Yıkayın ve Temizleme Solüsyonu Ekleyin: Sıçramayı önlemek için tuvaleti yukarıdan aşağıya gelecek şekilde yıkayın. İstediğiniz toz, sıvı veya jel temizlik kimyasalını bir kaba ekleyebilirsiniz. Kimyasalın zayıflamasını önlemek için temizleyiciyi klozet boşluğuna değil de klozet kenarında bulunan kısımlara sürmeye çalışın.

Klozet Dışını Temizleme: Klozetin içindeki solüsyonla temizlik yaparken dışını da temizlediğinizden emin olun. Klozet sifonunu, tank tutamağını ve hatta tank kenarlarını temizlik malzemesiyle temizleyin. Sonunda, klozetin dışını tamamen silin. Klozetin tankının zeminle birleştiği taban kenarlarını temizlemeden önce yanlardan ve önden başlayın.

Otomatik Klozet Kapağını Temizleyin: Oturağı göz ardı etmeyin. Her ne kadar otomatik ve sensörlü klozet kapakları temas gerektirmeden kullanılsa da klozetin kullanıcılarla temas eden bölümünün de tamamen temizlenmesi gerekir. Koltuğu kaldırın. Koltuğu, koltuğun içini ve kenarını hazırlamış olduğunuz temizleme solüsyonuyla yıkayın. Otomatik Klozet kapağının arkasındaki üst kısmı, oturağı ve bağlantı kısımlarını iyice silin.

Sensörlü Otomatik Klozetin İçini Temizleme: Sensörlü otomatik hijyenik Klozetin temizliğine yukarıdan aşağıya doğru başlayın. Sürekli olarak önce kenarın altını ovmaya başlayın. Her bir lekeyi ve kiri temizlemek için kenarın altına bakın. Ardından, gider kısmındaki kaseyi fırçalayın. 

Son olarak, kullanmış olduğunuz kimyasal temizleyiciyi su ile iyice temizleyin. Klozet üzerindeki suları de duruladıktan sonra çıkarmış olduğunuz tüm klozet parçalarını yerine takın ve çöpleri bir kenara koyun. Otomatik hijyenik klozet kapağını tertemiz bir şekilde rulosuna yerleştirerek temas gerektirmeyen bir şekilde klozetinizi kullanmaya devam edin. Tottolet otomatik hijyenik klozet kapakları sayesinde el teması gerekmeden, otomatik ve akıllı hijyenik bir tuvalet deneyiminize devam edebilirsiniz.

Klozet Kapağınızı hijyenik şekilde kullanabilmek için ürünlerimizi inceleyebilirsiniz:

 

 

 

 

Kaynak: Kerovit Blog

Bloga dön